Yhteistyöstä voimaa Turun talousalueen tekniikan osaamiselle

Turkulaisten tekniikan toimijoiden yhteistyö on Teknologiakampus Turun keskeinen tehtävä ja tämä nähdään myös käytännössä kesäkuussa, kun kampuksen Yritysyhteistyöpäivä lähtee käyntiin maanantaina 6.6.2022. Auriga Business Centerissä järjestettävän tapahtuman ilmoittautuminen on nyt auennut.

Puhujina ovat keskeiset teknologia-alan yhteistyön rakentajat, kuten Turun Yliopiston vararehtori, Teknologiakampus Turun johtaja Mika Hannula ja Teknologiateollisuus ry:n Touko Apajalahti.

Muita puhujia ovat Turun Kaupungin Elinvoimajohtaja Niko Kyynäräinen, Turku Science Park Oy Oy:n Toimitusjohtaja Tom Palenius, Tutkimuspäällikkö Mikko Helle ja Koulutuspäällikkö Sari Stenvall-Virtanen.

Keskusteluiden aiheina on Turun korkeakoulujen tekniikan osaaminen, cleantech, meritekniikka, valmistava teollisuus ja alueen merkitys tekniikan yritysten näkökulmasta.

Tutkimuspäällikkö Helle avaa päivän merkitystä: ”Tavoitteena on saada yritykset ja korkeakoulut yhteen rakentamaan kasvavaa ja alati parempaa tekniikan ekosysteemiä Turun talousalueelle. Yritysyhteistyöpäivän tavoitteena on avata uusia yhteistyömahdollisuuksia korkeakoulujen ja yritysten välille ja lisätä Turun tekniikan tunnettavuutta, tuomalla tekniikan toimijat yhteen.”

Yksipäiväinen tapahtuma kokoaa yhteen teknologia-alan toimijat, yritykset ja päättäjät. Lisätietoa, ohjelma ja ilmoittautumiset Yritysyhteistyöpäivän verkkosivuilta, täältä.